In English På svenska
Sök:
Priser i: 
Efter många års erfarenhet i knivbranschen, omfattande användning av många olika knivar i skogen samt en nära dialog med knivanvändare har vi börjat utveckla egna knivar. Våra designer bygger i grunden på den skandinaviska knivtraditionen men med modifikationer och modernisering utifrån feedback från användare och tester. Vi strävar kontinuerligt efter att producera innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande verktyg. De är också väldigt tydligt verktyg, inte vapen... mycket hårda verktyg, men dock verktyg.

Vi har en liten butik men även återförsäljare över hela Sverige och det mesta vi erbjuder försöker vi även göra tillgängligt via webbutiken. Kontakta oss för information om var du hittar våra återförsäljare. Vi har även ett systerföretag i England, Casstrom Limited, som jobbar på ett liknande sätt där och har etablerat sig starkt på den Engelska marknaden. Du hittar mer info på www.casstrom.co.uk.

Företaget jobbar till stor del med grossistförsäljning av knivar, yxor, sågar, läderprodukter och andra tillbehör för vildmarksliv. Vi jobbar med många tillverkare i Skandinavien och Europa. Många av våra produkter från Norden är handgjorda och tillverkade av naturmaterial, som masur, renhorn, renskinnsläder och handsmidda knivblad. Dessa material är inte massproducerade och importerade utan en del av den Skandinaviska traditionen inom knivtillverkning och hantverk.

Vi köper gärna naturmaterial så har du renhorn, älghorn, masurbjörk eller annat intressant att sälja så kontakta oss gärna!

Casström AB är ett familjeägt företag i Lappland som startades av David Cassini Bäckström. En tredje generationens entreprenör som handlar med knivar, läder och horn. Farfar Mauritz Bäckström arbetade som försäljare och affärsman hela sitt liv och etablerade Bäckströms Sko- och skinnvaruhandel och far Örjan Bäckström fortsatte med sko- och skinnvaruhandeln för att sedan övergå till Fastighetsbranschen. På senare år har Örjan dock arbetat inom jakt- och knivbranschen.